Service pagina

Bestellen

Bij www.weddingworld.nl kun je 24 uur per dag online shoppen voor de mooiste bruidsaccessoires voor bruid en bruidegom. Wij doen ons best om alle producten zo duidelijk mogelijk te fotograferen en omschrijven. Heb je vragen over een product dan kun je ons altijd mailen via info@weddingworld.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur via 010-4119476

Betaalopties

Bij www.weddingworld.nl kunt u betalen met Mastercard, Visa, Ideal, Bancontact, AfterPay en PayPal. Nadat de betaling is ontvangen is de bestelling definitief en zal het product naar u worden verzonden.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.weddingworld.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.weddingworld.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Verzendkosten

Momenteel leveren wij onze produkten in Nederland en België.

Verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25,-

 • Nederland gratis
 • Belgie € 8

Verzendkosten bij bestelling onder € 25,-

 • Nederland € 5,-
 • Belgie € 8,-

Levering

Wij doen onze uiterste best om producten zo spoedig mogelijk te leveren. Echter worden veel van de producten in onze webshop met de hand gemaakt en kan er enige levertijd op zitten. Bijna al onze producten worden geleverd door een koerier. U ontvangt per e-mail een track&trace-code voor uw bestelling. Voor het verwachte levertijdstip kunt u op de verwachte dag van levering uw DPD track&trace-code invoeren op de site www.dpdpredict.nl

Hieronder geven we een indicatie van de levertijd in werkdagen:

 • Schoenen 5 – 10 werkdagen
 • Sieraden 5 – 10 werkdagen
 • Lingerie 7 – 10 werkdagen
 • Overige 5 – 10 werkdagen

Mocht een product onverhoopt toch niet op voorraad zijn dan stellen wij u per e-mail op de hoogte.

Retour sturen of ruilen

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product ruilen of retour sturen. Artikelen mogen beoordeeld en gepast worden, zoals je dat ook in de winkel zou doen, tenzij hieronder anders aangegeven. Voorwaarden voor het retour sturen zijn dat het product in de originele verpakking zit, compleet is en niet beschadigd. Kousen en cadeaubonnen kunnen niet retour gestuurd worden.

De kosten voor het retour sturen komen in bijna alle gevallen voor rekening van de klant. Gebruik het retour-formulier om het product retour te sturen. Omschrijf hierop kort waarom het product retour komt en vermeld het ordernummer. Na ontvangst zullen wij binnen 14 dagen het bedrag retour storten of het nieuwe product (kosteloos) naar je toe sturen.

Passen

Voor het retour sturen van producten naar Weddingworld hanteren wij enkele voorzorgsmaatregelen met betreft het passen van producten:

 • Kousen kunnen niet retour gestuurd worden. Voor het retour sturen van overige producten kunt u gebruik maken van het bijgeleverd retour-formulier.
 • Schoenen kunnen retour gestuurd worden, maar zorg dat u bij het passen op een zachte ondergrond staat zoals vloerbedekking of een handdoek. Als de zolen beschadigd zijn kunnen wij de schoenen niet retour nemen.
 • Zorg ook dat de verpakkingen van de producten onbeschadigd zijn. Gelieve uw eigen ondergoed aanhouden tijdens het passen van slips en strings in verband met de hygiëne.
 • Na uw bruiloft kunt u de meeste satijnen schoenen laten inkleuren in een donkere kleur. U kunt op deze pagina zien hoe dit verder in zijn werk gaat

Klacht of defect

Mocht het product dat u bij www.weddingworld.nl heeft aangeschaft na enige tijd kapotgaan en kunt u bent van mening dat dit bij normaal gebruik niet mogelijk zou moeten zijn dan kun u een klacht indienen.

Stuur een e-mail naar info@weddingworld.nl met een omschrijving en foto’s van de klacht. Wij nemen de klacht binnen drie werkdagen in behandeling en zorgen bij een gegronde klacht binnen 14 dagen naar een gepaste oplossing. Heeft u een klacht die met spoed opgelost moet worden vanwege een aankomende bruiloft, vermeld dit er dan bij in uw e-mail.

Als het product nog steeds leverbaar is dan sturen wij u een nieuw exemplaar. Mocht dit product niet langer voorradig zijn dan kunt storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.